03 januar, 2019

Backup af indholdet fra en iPhone, iPad eller iPod

Hvis man vil lave en backup af sin Iphone til sin Windows PC (eller MAC) så vil den almindelige metode være at anvende iTunes. Problemet er, at iTunes altid vil placere backup-filerne på C:-drevet - altså det primære drev på computeren.
Der er mange eksempler på artikler der forsøger at fikse netop det problem.
Det er en meget almindelig fremgangsmåde for dem der gen-installerer Windows, at man opdeler harddisken i to, sådan at Windows installeres på det ene drev (partition) og at man derefter flytter alle datamapperne over på det sekundære drev, f.eks. drev D:. Det gør man ved hjælp af egenskaberne for standardmapperne.
Fordelen er, at man kan geninstallere hele Windows senere og undgå at flytte alle datafilerne i Dokumenter, Musik, Billeder og Video (og måske også overførte filer og skrivebordet) fordi de i forvejen ligger på et andet drev.


Jeg har fundet et program der kan overføre en kopi af alle ens billeder og/eller andet indhold fra iPhone til det drev og den mappe man selv ønsker.


Programmet fås i en gratis version til afprøvning, med visse begrænsninger. Ellers må man købe det for $20 pr modul. Så hvis man blot skal overføre billeder, kan man altså nøjes med CopyTrans modulet til billeder.
For øjeblikket kan man købe 6 moduler for $29,99
Jeg har kun testet programmet en enkelt gang efter installationen, men det ser ud til at fungere enkelt og nemt og virker stabilt.

Du finder programmerne her, hvis du vil købe dem. - Klik her...

Hvis du blot vil hente programmet med samtlige moduler og afprøve det, så kan du finde det her - Klik her!

Programmet fås både til Windows og til MAC.

Skriv gerne til mig hvis du har erfaringer med programmet.

Programmet hentes og installeres som det sædvanligvis gøres.
Efter installation bliver man bedt om at vælge de moduler man ønsker. Vælg f.eks. Photo-modulet og hvad du ellers har brug for. Det er nemt i gratis-versionen men koster penge i den rigtige version.
Dernæst aktiverer du det modul du ønsker at benytte og du er klar til at kopiere. Vælg i højre side den mappe (opret evt. en ny mappe) som du ønsker at placere kopien i.
Vælg hvad du vil kopiere og udfør kopieringen med knappen øverst til venstre.
Det er meget nemt, hvis man har bare lidt kendskab til en Windows computer.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.